O S12 to możecie zapomnieć za PiS. Prawie cała kasa poszła na wydatki socjalne, bo oczywiście barany (wyborcy) nie potrafią podejmować decyzji za siebie i czekają aż zrobi to państwo ;) Witamy w PRL 2.0 z byłymi komunistami na czele ;)
Panie Kaczyński mamy wielką prośbę do pana niech nam pan pomorze zlikwidować żeby samolot buczący odjechał w dal od nas chyba zapr telewizję
Znowu agitacja i obietnice bez pokrycia coraz więcej ludzi ma dosyć tych kłamstw i obietnic tylko ciemnota głosuje na takie partie jak POPIS
I to mówi facet, który hymn Polski śpiewa (pomijam ze fałszowal) słowami "jeszcze wolska nie zginęła..." ??
Mieszanie wizerunku Matki Boskiej do partyjnych wieców to dla mnie katolika zwykłe świętokradztwo.
Jestem katolikiem ale jakim prawem ten zTelus szarka wizerunkiem Matki Boski Trybunalskiej to jest pogarda mojej religii wreczac Kaczynskiemi nasza swietosc
Kolejny raz Jarosław Kaczyński wykorzystywany przez partyjnego liska chytruska do ugrania swojego interesu, tym razem z pomocą wizerunku Matki Chrystusa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!